Skip to content

Toyota Yaris (Automatic)

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 25€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Toyota Yaris automatik je prvi izbor gradskih automobila (C-segment sedan) u zemlji zalazećeg sunca. Ovaj toyotin model je izrađen baš posebno za Indijsko tržište ali se prodaje i koristi u svim delovima sveta zbog svoje pouzdanosti i dizajna. 

Što se tiše dizajna malo se razlikuje od ostalih tojotinih modela. Tako ispred prednjeg branika nalazi se velika formacija rešetka, po čemu je ovaj model najprepoznatljiviji i dalje mu pečat. Sa obe strane automobila nalazi se po par svetla namenjenih za olakšano putovanje kroz gustu maglu. Što se tiće farova, prednji su suženi i izduženi sa unutrašnjim projektorima dok se su LED svetla postavljena ispod. 

U poređenju sa modelom Toyota Yaris Ativ, Toyota Yaris Automomatic ima manje felne od 15 inča što čini uočljive šupljine unutar lukova na točkovima. Što se tiče zadnjih farova, izgledaju elegantno kao da su glatko obmotavaju po uglovima. Takođe, svetla za maglu su postavljena i u donjim uglovima branika veoma funkcionalno. 

Krov je ravan sa blagim padom ka zadnjem vetrobranskom staklu gde se nalazi antena koja se odlično uklapa u celokupnu estetiku Toyota Yaris Automatic modela automobila. Što se tiče enterijera, ističe se brušeni metal u kombinaciji sa kožom, sjajnom crnom bojom i hromom čime odišu elegancijom. Sedišta ne se odlikuju nekim posebnim karakteristikama ali nude odličnu podršku leđima i komfor.

 Budući da je u pitanju automatic posebno se odlikuje po menjanju brzina pogotovo ukoliko želite da naglo povećate brzinu. Dekle, ovaj tojotin model je dobar izbor za sve osobe koje uživaju u brzoj vožnji a i komforu i žele jedan pouzdan automobil.

 Naime, sa bilo kojim tojotinim modelon nećete pogrešiti jer toyota u svetu automobilizna vazi za najpouzdaniji brend u svetu. Dakle, moćete da uživate u brizoj vožnji bez bojazni. Toyota Yaris Automatic je takođe idealan izbor za duga putovanja.

 Istina je da je ovaj model napravljen za indijsko tržište ali s obzirom kako se pokazao kupuje se i vozi širom sveta. Moglo bi se reći da je ovo idealalan i prvi izbor modela automobila za mlađe osobe između 30 – 40 godina. Nije toliko upadljiv, ne privlači previše pažnje svojim performansima, već elegantnošću. Kao i svi tojotini modeli i Toyota Yaris automatic je za osobe sa stilom.

Specifikacije:

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *