Skip to content

Toyota Auris 2017

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 29€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Toyota Auris je kompaktan, moderan, brz i štedjiv japanski hečbek automobil, naslednik Corolla modela sa manuelnim prenosom. Pogodan je za gradsku vožnju a isto tako i za duža putovanja. Tojotu Auris proizvodi i prodaje Toyota i sa svojim prvim predstavljanjem ovog modela na sajmu automobila u Parizu 2006. godine doživeo je ekspanziju u celom svetu zbog svoje kompitabinosti. Ocenjen je sa 5 zvezdica od evropske agencije Euro NCAP za zaštitu kabina za odrasle. Masovna proizvodnja ovih automobila započeta je 2010. godine u Velikoj Britaniji u pogonu Toyota Manufacturing.

Sam naširoko prepoznatljiv brend Toyota predstavlja kvalitet i pouzdanost. Tojotini automobili važe za najprodavanija vozila kako u Evropi tako i u svetu i proizvode se u velikom broju zbog velike potražnje za njima.

Toyota Auris važi i za veoma udoban automobil i u enterijeru vozila možete da primetite stilozovanu kombinaciju modernog i retro dizajna.

Volan je maltene vertikalno postavljen pa je tako idealan za sve one koji se osećaju udobno u sportskom položaju sedenja tokom vožnje a i za one koje preferiraju pravilan položaj tela.

Gepek ovog automobila je veoma solidan pa je tako pogodan i za duža putovanja sa porodicom ili prijateljima.

Toyota Auris je izuzetno dobar odabir za sve osobe sa dobrim stilom jer sa svojim veoma lepim enterijerom i zavodljivim spoljašnjim izgledom i kupiće i najprobirljivije osobe koje nije lako impresionirati. Dakle, ukoliko se odlučite da iznajmite Toyota Auris nećete pogrešiti jer ćete dobiti vrhunski automobil koji je pored svoje bezbednosti i dizajna i veoma štedljiv.

 Dakle, ukoliko želite da iznajmite proveren i pozudan rent a car automobil u Beogradu, Toyota Auris 2017 generacije je pravi izbor za vas.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

 

Options

Navigation Radio
Servo
Bluetooth USB
Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *