Skip to content

Porsche Cayenne

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 90€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Mnogim osobama je trebalo vremena da se naviknu na ideju da je Porsche napravio nešto sasvim drugačije sa Cayenne modelom s obzirom da je u pitanju džip (SUV). Ovaj potpuno novi model treće generacije je potpuno optimizovan od svojiih prethodnika, dosta brži i lakši za upravljanje o čemu dosta govori vreme i napor koji su inženjeri uložili da bi ispao baš takakv kakav jeste.

Što se tiče enterijera, ima široku karoseriju i led svetlo u punoj širini između zadnjih svetla koja su poptpuno integrisana i uglađena, gde se ujedno nalazi i Porsche-ov naziv sa 3D efektom.

Za razliku od prethodnika, motor je smanjen ali sa više konjskih snaga koji maltene prede dok vozite.  Jako lepo oblikovana sedišta su vrlo slična modelu 911 i mogu da se spuste dosta nisko što vam može dati utisak da vozite sportski niski model Porsche-a a ne džip. Što se tiće zadnjih sedišta, ima sasvim dovoljno prostora i za osobe krupnije građe. Porsche Cayenne definitivno važi za jedan od najboljih džipova i lako je prilagodljiv za sve vozače. Možete da ga iznajmite i za gradsku vožnju ukoliko ste fan Porsche-a ali s ovim automobilom možete stići i na vrh planine što se kaže, preko polja i potoka.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *