Skip to content

Opel Insignia

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 50€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Opel Insignia je sportski automobil sa modernom tehnologijom. Specifikacije i karakteristike ovog automobila su na pozavidnom nivou. Dakle, što se tiče sigurnosti, možete da se upustite  u vožnju bez brige s tim da se teško upravlja u krivinama zbog same težine automobila pa iz tog razloga ne preporučujemo prebrzu vožnju zbog vaše bezbednosti i bezbednosti pešaka. Za izradu motora, Opel je iskoristio motor Opel Vectra C modela, s tim da je dosta modifikovan i unapređen. Što se tiče potrošnje, ne važi za najekonomičniji automobil, naime, troši u proseku 8 l /100km. Ovaj automobil sadrži dosta dodataka kao što su senzori za parkiranje, navigaciju, automatsku klimu i još dosta toga pa ukoliko volite ovakve dodatke, zanemarićete potrošnju jer je pravo zadovoljstvo voziti ovakav automobil. 

Opel Insignia je za entuzijaziste koje vole komfor i velike sportske automobile. Po mišljenju drugih na jedno naše istraživanje, ovo je možda i najbolji model automobila koji je Opel ikada napravio koji važi i za limuzinu srednje klase.

 

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *