Skip to content

Opel Corsa

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 26€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Opel Corsa je odličan automobil, mnogo bolji nego što je većina automobila u današnje vreme. Ubedljivi spoj komfora, ekonomičnosti, performansa i zadovoljstva u vožnji. Jedan od omiljenih automobila među mlađim neiskusnim vozačima kao i kod iskusnih vozača koji prepoznaju kvalitet i cene udobnost.

Opel Corsa je karakterističan mali gradski automobil, simpatičnog dizajna sa dobrom i kvalitetnom opremom. Sa godinama, Opel Corsa je postala stilski dizajniran automobil, pa je tim i među omiljenim gradskim automobilima u našoj zemlji.

Za daleka putovanja Opel Corsa se vozi sa uživanjem.  Takođe, pogodan je i za gradsku voznju zbog veličine automobila i zbog samog parkiranja. Njegova klima je perfektna i za optimalno hladjenje automobila dovoljno je podešavanje tek na prvom stupnju.

Opel Corsa ima ugodan i stilizovan enterijer sa dovoljno prostora za vozače ali i za suvozače. Onaj ko ima strast prema Opel Corsa automobilu ceni više kilometara koje taj automobil može da pruži. Opel Corsa ima dosta dodatne opreme za udobnu vožnju, jer je model koji nudimo u Deus Rent a Car agenciji veoma rafinirana i dobro dizajnirana verzija. Savremenom čoveku u današnje vreme potreban je automobil fantastičnih karakteristika koji poseduje gladak rad snažnog  motora koji je idealan za kvalitetnu vožnju.

Niski troškovi održavanja i potrošnje u poređenju sa sličnom kategorijom : od 4,6 l / 100 km i ide do 5,9 L / 100 km za sportsku verziju Opel Corsa modela.

Iako danas imamo ogroman izbor automobila, jednom kada se naviknete na vožnju Opel Corsa automobila teško ćete pomisliti da ga promenite i zato birajte kvalitet i udobnost za vaše putovanje!

Zašto smo u našu ponudu uvrstili Opel Corsa model, koju vrlo rado nudimo našim klijentima? Pre svega jer cenimo sigurnost, laku voznju, svež dizajn Opel modela, dovoljnu prostranost za sve vozače u automobilu, nisku potrošnju i dovoljno veliki prtljaznik. 

U istoj klasi Opela je i model Opel Insignia koji takođe imamo u našem bogatom voznom parku.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Radio
Bluetooth USB
Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *