Skip to content

Fiat Punto

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 14€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Fiat Punto je mali automobil idealan za laganu gradsku vožnju koji se proizvodio u kompaniji Fiat (1993. – 2018. godine).  I danas, pored brojnih novih modela automobila nema nekog posebnog konkurenta po pitanju ekonomičnosti. Dakle, ukoliko želite da iznajmite mali gradski automobil, Fiat Punto je najbolji izbor bez premca. 

Praktičan je za parkiranje, ima sigurnosnu zaštititu i dobre performanse.

Ovo je automobil za laganu vožnju, praktičan je, njime se lako upravlja zbog čega se često može videti na ulicama Beograda. 

Što se tiče eksterijera, kada je prvi put predstavljen, izgledao je jako inovativno i sveže na automobilskoj sceni, i sa vremenom je kompanija Fiat želela da unese neke zabavnije izmene pa su tako nastali Fiat Panda i Fiat 500 modeli. 

Unutrašnost automobila Fiat Punto odlikuje fleksibilnost i mali menjač brzina. Sve je tako upakovano da odiše nekim posebnim šarmom. Ovo nije automobil za svakog, pogotovo za osobe koje preferiraju dosta prostora,  već za ljubitelje malih gradskih automobila jer je izuzetno lak za upravljanje u gradskoj gužvi, veoma je ekonomičan pa i stvara manje zagađenje. 

Specifikacije: Fiat Punto dugačak je 4.065 mm, visok 1.490 mm i širok 1.687 mm. To ga čini malo dužim od Fieste s pet vrata koja je 3.969mm x 1.495mm x 1.722mm.

Ima dovoljno prostora kako za vozača tako i za suvozača i za putnike na stražnjim sedištima sa pristojnim prostorom za glavu i noge za odrasle osobe prosečne građe. 

Fiat Punto je siguran automobil bez obzira na godinu proizvodnje. Još 2005. godine kada je ovaj mali gradski automobil testiran dobio je pet zvezdica za sigurnost pešaka i dece. Što se tiče standardne sigurnosti poseduje ABS.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation ABS Radio
Bluetooth USB

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *