Skip to content

Fiat Panda

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 20€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Fiat Panda je mali šarmantni automobil za gradsku vožnju sa pet vrata. Proizvodi se od 2011. godine u kompaniji Fiat i smatra se da je veoma podcenjen automobil s obzirom da jako malo troši, veoma je lak za upravljanje i može da se parkira veoma lako s obzirom na veličinu.
Iako su možda neki u uverenju da je ovaj automobil igračka na putu, grdno se varaju. Fiat Panda lako može da dostigne trocifrenu brzinu, njme se jako lako skreće i u većoj brzini.
Unutrašnjost Fiat Pande je podjednako šarmantna i slatka kao i eksterijer. Isto tako je okrugla kao i karoserija ali je prilagođena vozačima i ostalim saputnicima. Prostor za noge na zadnjim sedištima je malo skučen za osobe krupnije građe, ali svakako ima sasvim dovoljno prostora. Nime, Fiat Panda je praktična i po pitanju stila i veoma zabavna za vožnju.
Prtljžnik je kapaciteta do 225 litara što je sasvim solidno za ovakav kompaktan gradski automobil. Naime, ovako mali automobil sa velikim prostorom, izgleda sasvim osvežavajuće na putu.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *