Skip to content

Fiat 500L

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 30€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Fiat 500L proizvodi italijanska fabrika automobila Fiat u Kragujevcu od 2012. godine.

Originalni model fiat 500 je bio sićušan. Poboljšaniji fiatov model 500 L izgleda mnogo veće, višlji je za 120 mm i duži za 500 mm od Fiat Pande. Verovali ili ne, ovaj model najčešče kupuju i iznajmljuju mlade mame za gradsku vožnju.

Dakle, kako izgleda vožnja sa Fiat 500L. Kao što smo rekli već, idealan je za gradsku vožnju i lagan za upravljanje. Ekskterijer ovog automobila je izveden od Fiat Punto modela i što se lako može prepoznati.

Iako važi  za manji automobil, ima sasvim dovoljno prostora da se udobno smestite. Naime, ovaj model je osmišljen da bude malo viši i ima sasvim dovoljno mesta da petočlanu porodicu.  Na efektu daju na značaju stakleni bočni prozori i panoramnski krov. Fiat 500L su neki automobilski časopisi proglasili za gradski automobil za 2016. godinu iz više razloga. Dakle, ima pristojna sedišta, pruža komfor i sadrži veliki prtljažik kako biste mogli da smestite sve što vam je potrebno. Kada su u pitanju mali gradski automobili, fiat nema baš neku preveliku konkurenciju,bar ne u našoj zemlji.

 

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *