Skip to content

Citroen C4

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 25€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Francuska kompanija Citroen nam uporno dokazuje sa svakim novim modelom svoj talenat za inovativnost i svež dizajn a to su upravo postigli sa modelom Citroen C4 2004. godine kada je lansiran u prodaju. To je bila prava ekspanzija za samu Citroen kompaniju ali i u svetu automobilizma. Prethodnik ovog modela je Citroen Xsara koji je iskorišćen kao inspiracija dok je Citroen C4 dobio mnoga nova poboljšanja u motoru i samom dizajnu automobila.

Citroen C4 pružiće vam nečujnu, ugodnu i veoma kvalitetnu vožnju. Sadrži odlične specifikacije i  jak motor, iako se to može osetiti samo pod naglim kočenjem. Sve to ga čini izvrsnim automobilom za duža putovanja. Dakle, brz je, ekonomičan, troši samo 6l benzina i veoma je tih.

Ono što bi opisalo sve Citroenove modele a to je smeo dizajn a to ne izostaje i na Citroen C4 modelu automobila. Nešto što apsolutno izdvaja Citroen C4 od drugih automobila je enterijer i spoljašnjost.

Što se tiče eksterijera, ističe se volan sa pokretnim prstenom. Verzija Citroen C4 modela sa pet vrata veoma podseća na model Citroen C3 koji je jako sličan njemu.

Veoma je komforan, neravnine na putu su skoro pa neosetne u vožnji i veoma se lako manevriše u krivinama.

Zanimljivo je da je se ovaj model pokazao dobro i kao trkaćki automobil sa kojima je Sebastijan Leb odneo par svetskih titula.

Što se tiče bezbednosti u toku vožnje Citroen C4 automobila, ocenjen je sa 5 zvezdica za bezbdnost putnika na Euro NCAP crash testu.

Specifikacije Citroen C4 automobila:  

Dužina automobila : 426 cm

 Širina automobila: 177 cm

Visina automobila: 150 cm

Težina automobila: 1280 kg

 Kapacitet automobila: 520 kg

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *