Skip to content

Citroen C3

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 25€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

Citroen C3 je vizuelno lako lep gradski automobil za opuštajuću vožnju, i možemo slobodno da kažemo da se razlikuje od drugih standardnih automobila. Prilično lagan automobil za upravljanje sa dosta dodatnih opcija kao što su navigacija i “dash” kamera koja će dosta poslužiti ukoliko dođe do nekog sudara ili da jednostavno snimate vožnju ukoliko poželite da je podelite na društvenim mrežama. 

Eksterijer Citroen C3 modela automobila se nešto razlikuje od ostalih Citroenovih modela.  Karoserija je ravnih ivica sa zaobljenim uglovima.

Mnogi ga upoređuju sa modelom Peugeot 208 zbog svog izgleda samo sa veći akcentom na udobnost. Dakle, enterijer je jako udobno opremljen tako da su matrijali sedišta nešto što bi vas možda podsetili na nameštaj u vašem domu. Naime, ukoliko težite komforu u toku vožnje, ovo je pravi automobil za vas.

1.2 motor na benzin je za veoma lagodnu vožnju, mada u turbo brzini ima širok raspon okretaja zbog čega nije potrebno često menjati brzine što je takođe velika prednost. Jako je fleksibilan za upravljanje pa vam neće biti problem da manevrišete i po neravnom putu i grubim krivinama.

Idealan je za gradsku vožnju, praktično nečujan, ali se može korisiti i za neka duža putovanja s tim da dolazi do veoma bučnog zvuka vetra.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *