Skip to content

BMW 3

automatic
diesel
5 LT / 100 KM

from 43€

Picking Up Location*
Dropping Off Location*
Picking Up Date*
Dropping Off Date*

Description

U automobilskoj industriji serija 3 BMW brenda stoji na samom vrhu najboljih, nepromenljivih automobila po kojima se druge automobilske kompanije orijentišu.

Serija 3 je jedna od glavnih na kojoj se radi u ovoj kompaniji. Serija 3 BMW važi takođe za jedan od top 5 BMW-ovih automobila koji se prodaju u najvećem broju.

BMW serija 3 ostala je dosledna BMW-ovim stilom. To je sportski i ujedno alegantan automobil. Motor i menjač dolaze u optimizovanom izdanju od prethodnika. Šasija odiše zategnutim i suptilnim metalom sa bočnih strana. Sve na ovom BMW modelu ja malo veće nego kod prethodnika, sam automobil, sedišta, elektronika i ostalo. Telo automobila je za 7 cm duže od prethodnih modela pa ga je teško nazvati kompaktnim.

Ovo je jedan od retkih BMW-ovih modela koji ima više aluminijuma od kog se sastoji veći deo karoserije pa su time smanjili čak 50 kg na težini. Zahvaljujući tolikom gubitku na težini može da dostigne brzinu od 99.7 km/h za manje od 7 sekunde. BMW serija 3 nije sportski automobil ali je prilično često izbor i za one koje preferiraju sportske automobile. Ukoliko se razmišljate da li da iznajmite ovaj prefinjeni automobil bez bučnog motora i sa izolacijom, imajte na umu da ćete imati mirnu i prijatnu vožnju.  Nećete čuti čak ni vetar ili neke druge zvuke iz spoljašljeg okruženja.

Ukoliko imate još neka pitanja u vezi ovog automobila budite slobodni da nas kontaktirate putem online forme, putem E-mail-a ili na neki od navedenih telefona na kontakt stranici.

Deus Rent A Car – Vaš najbolji partner na putu!

Options

Navigation Heated Seats Radio
Bluetooth Dark Windows USB
TV Automatic

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *